2015 m. rugsėjo 7 d., pirmadienis

EURO 2016 atranka: Estija - Lietuva 1:0

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Vassiljev.




Galbūt normalu yra pavydėti italams Pirlo ar argentiniečiams Messi. O aš pavydžiu estams Vassiljevo. Net ir tokio žmogaus man užtektų, kad sapnai apie Lietuvos rinktinę nebūtų košmariški. Turinčio smagų smūgį, neblogai matančio aikštę ir aštraus. Jo smūgis mus įveikė.

2. Zenjov. Jautėsi, kad turi patirties ir žaidžia klube, kuris žais Europos lygos grupių etape. Buvo aktyvus ir atidavė gerą perdavimą Vassiljev.

3. Klavan. Gal ir nedavėme daug darbo, bet jautėsi, tai, kad jis yra kapitonas. Visada buvo užtikrintas, ramus ir tikslus.

4. Slivka. Tai, kad geriausias 2015 metų Lietuvos futbolininkas žaidžia antrame Olandijos divizione, o pusę sezono praleido Slovėnijoje, didelės garbės mūsų šaliai nedaro. Vėl aikštėje išsiskyrė technika ir sugebėjimu kažką kūrybingesnio nuveikti.

5. Asmenybės. Lietuva šeštadienį jų neturėjo. Matulevičiaus antra kortelė visus turbūt pradžiugino, Spalvis per savo minutes priminė, kad visgi nėra tas puolėjas, kuris vienas sutvarkys visus gynėjus ir muš įvarčius, Novikovas vis dar akivaizdžiai neatsigavę po traumos, Žaliūkas žaidė taip, lyg būtų metas grįžti į A lygą, Česnauskis taip pat grybavo, Arlauskis negelbėjo, nes čia Estija ir nebuvo tiek erdvės rodyti savo talentą. Ką pagirti? Slivką, Petravičių  ir iš dalies Černychą. Bet vis tiek rungtynės pilkos.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą